Zbog udaje za Mustafu Sandala pevačica Emina Jahović promenila je život iz korena i preselila se u Tursku, a kada su se pre pet godina razveli ona je odlučila da život nastavi u Istanbulu, prvenstveno zbog sinova. Ipak, sada priznaje da se tamo oseća veoma usamljeno i da joj nedostaju prijatelji iz Srbije, koje nema priliku često da viđa.

"Živim u zemlji koja nije moja. U Istanbulu se osećam usamljeno. Da bi mi došli prijatelji, prvo moraju da sednu na avion, onda moramo i da uskladimo termine kada je ko slobodan. Kod mene nema onoga: 'Svrati na kafu' ili 'Naći ćemo se tu u toliko sati'", iskrena je bila pevačica za "Alo".

Emina je priznala i da koristi "bele laži" u određenim situacijama sa decom, kao i da vrlo lako otkrije kada oni nju slažu.

"Stalno lažem decu. Kada me pitaju nešto što nije prikladno njihovom uzrastu i žele da im nešto objasnim, ja to upakujem u neku belu laž. Intuitivna sam osoba, pa lako prepoznam kada oni mene lažu, ali opraštam im bele laži", objasnila je ona.

Mustafa Sandal prošle godine ponovo je stao na "ludi kamen", a on i Emina i dalje se sude oko alimentacija za sinove Jamana i Javuza.

"Mustafi nisam stigla da čestitam na ženidbi. Mi se i dalje sudimo, ali smo zbog dece okej. Moramo tako, ali život ide dalje i svako živi svoj život", rekla je pevačica, koja je priznala i da je mnoge pesme posvetila bivšim ljubavima.

emina jahović i mustafa sandal
Youtube / Ucankus TV 

"Posvetila bih pesmu bivšem, kako da ne, pa ja sam mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima. Ljubavne turbulencije su svakako bile inspiracija za novi album, ali ne samo to, već i dešavanja iz prošlosti. Ne inspirišem se samo emocijama iz svog života, već i emocijama ljudi koji me okružuju", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Emine Jahović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Na dodeli MAC nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna