Saška Veselinov u poslednjem je trimestru trudnoće, a ona i Đorđe obavljaju poslednje pripreme pred dolazak bebe na svet. Kako su nedavno otkrili, dobiće dečaka, a najmlađi brat Novaka Đokovića ne krije uzbuđenje što uskoro postaje otac.

Predstojeći period za njega će biti veoma izazovan, budući da će se rođenje sina poklopiti sa organizacijom teniskog turnira "Serbia Open", koji počinje 16. aprila, a na čijem je Đorđe čelu.

"To će biti jako izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je apsolutno bitan, ali porodica kad dođe, to je broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve će se u tom nekom periodu desiti, tako da željno iščekujemo", rekao je Đorđe Đoković gostujući na TV "K1".

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Popularni par od samog početka trudnoće ima spremno ime za naslednika, ali ne žele da ga javno otkrivaju dok se beba ne rodi.

"Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta", ispričala je ranije Saška za medije.

saska veselinov djordje djokovic-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Podsetimo, Saška Veselinov i Đorđe Đoković venčali su se u septembru prošle godine, a slavlje je trajalo dva dana, na dve lokacije. Najpre su u Beogradu imali crkveno venčanje, nakon čega su odmah otputovali u Crnu Goru gde je iste večeri bilo organizovano svadbeno veselje na kojem su goste zabavljali Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović.

Sutradan su sklopili građanski brak, posle čega je usledila žurka na plaži koja je trajala do kasno u noć, a za dobru atmosferu drugog dana slavlja bili su zaduženi Saša Kovačević, orkestar Aleksandra Sofronijevića i Milica Pavlović.

Neke od fotografija sa svadbe Đorđa Đokovića i Saške Veselinov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna