Mateo, sin Ivane Korab, pre nekoliko dana proslavio je drugi rođendan, a uskoro će postati stariji brat budući da manekenka i njen suprug čekaju drugog naslednika. Ivana priznaje da se u ovoj trudnoći više ugojila nego u prvoj, kao i da je mnogo umornija.

"Osećam se debelo. Šesti sam mesec, ali valjda se druga trudnoća drugačije ispolji. Stalno se šalim da sam 18. mesec jer mi je veliki stomak. Nisam navikla da me bilo šta mrzi, a sad moram da se nateram da uradim bilo šta. Nikad nisam bila kao puž, kao sada", iskrena je bila ona za "Blic".

Ivana Korab o drugoj trudnoći i usvajanju deteta
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon drugog deteta volela bi da ponovo proširi porodicu, ali budući da nije mogla da zatrudni prirodnim putem i da se podvrgavala vantelesnoj oplodnji, nedavno je izrazila želju da treće dete usvoji.

"Decu obožavam. Trenutno čekam drugo, a volela bih još. S tim što baš ne znam kako bi išla vantelesno i treća trudnoća. Imam želju da usvojim dete još otkad sam bila klinka i do danas mi se to nije izgubilo. Smatram da treba usrećiti neko dete koje nema sreće. Imam toliko ljubavi za decu da bi je bilo greota ne podeliti. Nebitno da li ti je krv ili nije, dete je dete", rekla je Ivana, koja se neizmerno rastuži kada na ulici vidi decu koja prose.

ivana  korab 2.jpg
Instagram / ivanakorab 

"To mi je bolna tema, zato što kad vidiš tu decu koja prose znaš da je obično iza neko drugi ko ih tera da to rade. I onda to u meni budi i neku tugu i neku ljutnju i sve nešto ružno. Ima slučajeva i gde ih je život naterao na to, ima slučajeva i gde ih neko zloupotrebljava", rekla je manekenka, koja je priznala i da je stroga mama, ali da ne podržava kažnjavanje dece batinama.

"Ja sam jako stroga, ali mislim da sa decom mora da se razgovara", zaključila je. 

Još fotografija Ivane Korab pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna