Ivana Korab vodila je dugogodišnju i tešku borbu za potomstvo - sin Mateo rođen je početkom 2021. godine, iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje. Prvi pokušaj nije uspeo, a nakon drugog manekenka je izgubila bebu o čemu je, kada je smogla snage, otvoreno govorila na društvenim mrežama.

Rođenje naslednika Matea zauvek će pamtiti kao najsrećniji dan u životu, a nešto više od godinu dana posle porođaja Ivana je odlučila da se ponovo, četvrti put, podvrgne procesu vantelesne oplodnje, budući da su ona i njen suprug poželeli da prošire porodicu.

S obzirom na to da je Ivanin partner pre dve decenije imao opaku bolest, poznata lepotica je jednom prilikom objasnila da je vantelesna oplodnja bila jedini način da dobiju dete.

Manekenka je sada otkrila da je zatrudnela, kao i da su putem prenatalnog testa saznali da će dobiti još jednog dečaka.

"Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju, jer je moj suprug imao Hodžkinovu bolest pre više od 20 godina. Kao što smo Matea dobili, isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, toga što imamo preko 35 godina, prosto sam smatrala da je pod obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija", napisala je Ivana na Instagramu i dodala:

"Naravno, uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu, ali kao i sve romantične komedije koje gledamo jer znamo da će biti srećan kraj i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo… prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije nimalo lagan."

Ivana Korab poslednje tri godine u braku je sa suprugom čiji identitet ne želi da otkriva javnosti, a jednom prilikom objasnila je i razloge za tu odluku.

"Pred očima sam svima nešto manje od 20 godina i, ako sam išta naučila, to je da nema potrebe pokazivati svoju sreću", rekla je tada.

Još fotografija Ivane Korab pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna