Nakon ćerke Leone, koja će ove godine proslaviti sedmi rođendan, i trogodišnjeg Simeona, porodica Rokvić postala je bogatija za još jednog člana - devojčicu Angelinu, koja je na svet stigla 25. januara.

Nikola Rokvić sada je ponosni otac troje dece i priznaje kako se oseća u ovoj ulozi.

"Nikad lepše. Kada dođe novi život u kuću, to je poseban osećaj. Puni smo radosti, elana i nove pokretačke energije koju novi život donosi. Beba je dobro, lepo spava, pa uspevam i ja da se naspavam koliko mogu", otkrio je za "Blic" pevač, koji svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom.

Šta jede Nikola Rokvić koji je smršao 17 kilograma
ATA / Antonio Ahel 

"Pokušavam da što više vremena provodim sa Leonom i Simeonom, a Bojana je sada najpotrebnija Angelini", rekao je Nikola, koji je dodao i da nije strog tata.

"Nisam, šta znači strog otac? Volim da se posvetim deci i da im dam ljubav, ali im dajem i ograničenja koja ne smeju da se prelaze. Trudim se da maksimalno učestvujem u njihovom odrastanju i vaspitanju. Mislim da moraju da se znaju granice koje ne bi trebalo da se pređu, da posle ne bi bilo problema", zaključio je on. 

U porodici Rokvić ovo je druga prinova od početka 2023. godine, budući da je Nikolin rođeni brat Marko 4. januara dobio ćerku Dragu. Njemu i njegovoj supruzi Sari to je drugo dete, a rođenju sestre najviše se obradovao njihov stariji sin Despot.

Još fotografija Bojane Barović i Nikola Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna