Pevačica Katarina Grujić nedavno se sa suprugom Markom Gobeljićem i ćerkom Katjom preselila u novi stan, kojim je sada u potpunosti zadovoljna, iako su selidbu pratili određeni problemi.

"Ceo život sam na Voždovcu i sad sam se preselila na Novi Beograd. Čudno mi je, to mi je prva selidba. Bože moj, videćemo da li ćemo posle uzeti kuću i sve, ako budemo još imali dece. Sad sam se navikla. Bilo mi je stresno jer sam uglavnom ja sve prenosila od stvari, svađala sam se s majstorima, ali na kraju je sve ispalo savršeno i sve je skroz moja ideja. Sve što sam ja zamislila, sve mi se ostvarilo", ispričala je Kaća u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ona i fudbaler zajedno će proslaviti Dan zaljubljenih, a oko datuma kada će obeležavati godišnjicu njihove ljubavi još se nisu usaglasili.

"Ići ćemo sigurno na neku večeru da obeležimo to. Razmišljamo koju ćemo godišnjicu da slavimo. Da li kad je bilo crkveno venčanje, opštinsko ili kad smo se smuvali. Neka bude 15. jun kad smo se smuvali, to je tri godine, najduže", rekla je pevačica, koja preko preljube nikada ne bi mogla da pređe.

"Teško je ispratiti, on je dosta u karantinu. Ne vidimo se kad je on u karantinu, a ja odem da radim. Mnogo se uželimo jedno drugog kad se ne viđamo. Pokušavamo da čuvamo Katju na smenu i da se dogovaramo ko kad odmara. Ja sam rekla da ću ga u svemu podržati i da i ja i Katja idemo sa njim. On jako ozbiljno shvata svoj posao, ne dolazi mamuran na treninge i ne izlazi. Samo kad ima slobodno izlazi i putujemo i sve. Ljubomora kao ljubomora će uvek postojati, ali poverenje imamo jedno u drugo maksimalno. Žena treba da okreće muškarca oko prsta, a ne obrnuto. Što se mene tiče, ja u životu ne bih oprostila prevaru, ne bih mogla da legnem u isti krevet s nekim ko me prevari. Sebe stavljam na prvo mesto i sebe volim. Najbitnije je da nađete nekoga pored sebe da vas usrećuje i bitno je da nikad ne zavisite ni od koga i da imate svoj posao", iskrena je bila Katarina.

Fotografije sa crkvenog venčanja Kaće Grujić i Marka Gobeljića možete pogledati u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna