Stevan Piale, glumac koji se proslavio ulogom Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", i njegova supruga Una u srećnom su braku od 2019. godine, a 2020. rodila im se ćerka Rosa.

Uskoro će porodica Piale biti bogatija za još jednog člana, a Una je sada otkrila da u njihov dom stiže još jedna devojčica.

"Nas tri, jako protiv Stevana", napisala je glumčeva supruga uz fotografiju sa letovanja na kojoj pozira sa trudničkim stomakom, dok za ruku drži naslednicu Rosu, koja će uskoro dobiti sestru.

Una Piale je, inače, svojevremeno ispričala da je Stevan izuzetno brižan i pažljiv otac i muž, te da joj je posebno ugađao u periodu dok je prvi put bila trudna.

"Divan je muž, nežan i brižan, pogotovo kada sam bila u drugom stanju. Pošto me bole leđa, ne da ništa ne očekuje da uradim, nego me svaki čas iznenadi nekim lepim gestom, makar to bile jabuke iseckane na tacni", pohvalila je glumca jednom prilikom supruga.

Nakon rođenja Rose, Stevan je s ponosom istakao da obavlja sve obaveze oko bebe i da mu ništa ne pada teško.

Stevan i Una Piale
Youtube / Printscreen / Prakticna zena 

"Za roditeljstvo je potrebna dobra organizacija, što je meni u početku bilo izazovno, ali došlo je do toga da sam sve svoje obaveze uskladio sa porodičnim životom. Učestvujem potpuno, nemamo podelu poslova, tako da i moja žena Una ima svoje slobodno vreme, a ja menjam pelene, hranim i kupam dete", izjavio je Stevan Piale jednom prilikom.

Stevan i Una su krajem 2021. godine u jednom intervjuu rekli da im je najveća želja da u 2022. prošire porodicu, što će im se sada i ostvariti.

Još fotografija Stevana i Une pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stevanpiale, Instagram/samosvegastavidosta Glumac Stevan Piale sa suprugom Unom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna