U životu Danice Ristovski su se odigrale velike promene u poslednjih par godina. Na profesionalnom planu, glumica se upustila u novi poduhvat i publika jedva čeka da je vidi u novoj seriji "Zakopane tajne".

Podsetimo, kao i Milica Milša i Žarko Jokanović, i ona je napustila "Igru sudbine" i sada je ekipa angažovana na novom projektu. Sa druge strane, i privatni život glumice je bio pod budnim okom javnosti otkako je Lazar Ristovski objavio da se on i Danica razvode.

Publika je bila šokirana ovakvom odlukom, budući da su bili u braku 42 godine. Ristovski je tada izjavio kako su izgubili žar, zanos i ljubav koja ih je grejala više od četrdeset godina.

danica ristovski lazar petar.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Životnu energiju treba slediti i poštovati kako se ljudi ne bi porazboljevali", izjavio je tada Lazar za "Gloriju". "Životna energija mora da ima svoj tok", kazao je, "jer ako se taj tok zaustavi, ako se prepreči nasilno, onda dolazi do tragičnih posledica i završetaka."

Očigledno je da Danici i te kako prija promena toka energije u životu, sudeći po slikama sa ekipom TV serije "Zakopane tajne".

milica milsa danica ristovski-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Skraćene kose, sa modernom frizurom i šminkom, glumica izgleda bolje nego ikad. Odlično joj stoje efektne crno-bela kombinacija i uske pantalone, a njen zagonetni osmeh kao da krije neku samo njoj poznatu tajnu.

Pogledajte i druge slike Danice Ristovski u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Glumica "procvetala" posle razvoda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna