Jelena Đoković godinama neguje prepoznatljiv stil, jednostavan i odmeren. Uvek je diskretno našminkana, a uživa da nosi efektni nakit. O njoj se uvek govori danima i kada bodri supruga Novaka Đokovića sa tribina na nekom od teniskih mečeva, a za specijalne prilike Jelena se posebno sredi

Na njenu pojavu niko ne ostaje ravnodušan, a sada je svojim prisustvom doprinela da čuveni Svetosavski bal bude još lepši.

Ovog puta preko 1500 ljudi je imalo priliku da uživa u sadržaju koji je predstavilo 200 umetnika na tradicionalnom balu.

Jelena je bila u elegatnom izdanju. Nosila je haljinu boje starog zlata sa dugim rukavima, koja je imala dubok izrez sa prednje strane. Kreaciju je uklopila sa modernim salonkama, a kosu je pokupila u punđu.

Jelena Đoković Instagram/jelenadjokovicndf

 U jednom od storija na Instagram profilu, uporedila je sebe sa holivudskom glumicom Džulijom Roberts u filmu "Zgodna žena".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna