Mesecima ne prestaje da se govori o ljubavnom brodolomu Šakire i Žerara Pikea. Fudbaler je ostavio pevačicu nakon više od decenije ljubavi, i to zbog studentkinje koja je od nje mlađa čak 20 godina. Iako se činilo da je Klara Čija prolazna avantura, Pike se ponosno pojavljuje sa njom na događajima, šeta Barselonom i pokazuje da su jak i stabilni i da ništa ne može da ih uzdrma.

Izvoru bliski nekadašnjem paru tvrde da Šakira ne može da se pomiri sa onim što se dogodilo, a posebno jer je Klaru poznavala od ranije.

Muzička zvezda upoznala je Klaru Čiju, ali ni u jednom trenutku nije mogla da zamisli da je ona opasnost za njihovu nekadašnju vezu.

"Prošla je nezapaženo, Šakira nikad nije videla opasnost jer ona nije zapanjujuća žena, ona je prilično normalna devojka", rekao je Robert Antolina i istakao da je Pike imao poseban nadimak za svoju sadašnju devojku.

Profimedia Pike u šetnji sa Klarom Čijom

"Zato ju je toliko bolelo jer ju je on (Pike) već poznavao i zvao 'mala mrtva muva''', rekao je Antolin.

Šakira je rešila da se osveti bivšem i to preko roditelja. Šakirini bivši svekar i svekrva u Barseloni žive u kući pored pevačicine, što je ona, kako prenose strani mediji, videla kao idealan teren da im zagorča živote. Kako se navodi, pevačica danonoćno priređuje žurke na kojima se neprestano puštaju njene nove pesme, zbog čega je Pikeovim roditeljima preostalo jedino da se odsele.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna