Pre nešto više od osam godina Andriji Miloševiću prvo je preminuo otac Peko Milošević, a glumac ovaj trenutak pamti kao jedan od najbolnijih u životu.

"Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, iako je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: 'Ne smeš uzeti slamku sa tuđe livade'. To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter. Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran. Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od raka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca", ispričao je Andrija u emisiji "Lavovske priče" koju vodi njegov kolega Nenad Jezdić.

Andrija Milošević teško je podneo smrt majke i oca
ATA Images/Antonio Ahel 

Bol je postala još veća kada je glumcu nakon toga preminula i majka Vera.

"Moja majka je bila dugo bolesna. Imala je jedan tragičan život. Ona je heroina mog života. Ja sam počeo da radim nezavisnu produkciju, koja će se pokazati posle kao moj neprikosnoveni put u karijeri, tačnije počeo sam da radim predstavu kako bih njoj omogućio da ima operaciju u Beogradu. Trebalo je da joj se uradi transplantacija bubrega. I uspeli smo u tome. Produžili smo joj život. Moja baba Sofija, koja je i dalje živa, joj je dala bubreg", ispričao je Andrija ranije u emisiji "Novo doba".

Glumac je danas maksimalno posvećen svojoj porodici - nevenčanoj supruzi Aleksandri Tomić i sinu Relji, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan.

andrija-milosevic-aleksandra-tomic
ATA/M. M. 

"Sa Reljom je sve kako treba, super je, ma on je jedan strašan tip! Pomešao je osobine od oboje", rekao je jednom prilikom ponosni tata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna