Osnivač kompanije Majkrosoft, Bil Gejts, saopštio je da se razvodi od supruge Melinde u maju 2021. godine, posle gotovo tri decenije braka. Razloge za svoju odluku nisu otkrivali za javnost, ali je ona u intervjuu za magazin "Fortune" priznala da više nije mogla da ostane u tom braku.

"Imala sam određene razloge zbog kojih jednostavno više nisam mogla da ostanem u tom braku. Ali čudna stvar u vezi sa kovidom je da mi je obezbedio privatnost da radim ono što treba. To je neverovatno bolno, na bezbroj načina, ali mogla sam da daleko od očiju javnosti prođem kroz to", rekla je Melinda kojoj je posao pomogao da prebrodi težak životni period.

"Nastavila sam da radim sa osobom sa kojom sam se razišla i morala sam da se pojavim i budem najbolja svakog dana. Dakle, iako sam možda plakala u devet sati ujutru, pa morala da budem na video-konferenciji u 10 sati sa osobom od koje se rastajem, morala sam da se pojavim i da budem najbolja", ispričala je i istakla da joj je glavni zadatak bio da zaštiti njihovo troje dece - Dženifer (25), Rori (23) i Fibi (19). Napomenula je i da priče o Bilovom neverstvu nisu uticale na odluku o razvodu.

"Nije se desila neka konkretna stvar. Došao je jednostavno momenat kada sam shvatila da to jednostavno nije zdravo, i nisam mogla da verujem u ono što imamo", rekla je Melinda koja je, kako se navodilo, utehu pronašla u nekadašnjem dopisniku Foks njuz kanala Džonu Promu, a sada je otkriveno i ko je osvojio srce Bila Gejtsa. Naime, milijarder je u vezi sa Polom Herd (60), udovicom Marka Herda koji je bio izvršni direktor korporacije "Oracle".

Strani mediji prenose da romansa između Pole i Bila traje oko godinu dana i da su nerazdvojni

"Zajedno su više od godinu dana, a iako su nju uvek opisivali kao "misterioznu ženu", za njihov uži krug prijatelja nije tajna da su u romantičnoj vezi", rekao je izvor za "Daily Mail".

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna