Glumac Andrija Milošević i njegova izabranica Aleksandra Tomić u februaru ove godine postali su roditelji sina Relje, koji je oplemenio njihov život. Budući da se bave istom profesijom, Aleksandri i Andriji nije bilo teško da usklade poslovne i privatne obaveze, a glumac veruje da će i naslednik krenuti njihovim stopama.

"Kod mene nema nikakve razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja će verovatno biti glumac, a možda i reditelj nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam", rekao je Andrija Milošević za magazin "Gloria".

andrija-milosevic
ATA / Antonio Ahel 

On i Aleksandra sina su već vodili i na letovanje, a naslednik je energičan na mamu i tatu, te svi zajedno čine trio kome je uvek zabavno.

"Kada je vreme za put, putujemo svi zajedno. Mi smo kao voz, lokomotiva sa vagonima. Krenemo, idemo i nema stajanja! Sa Reljom je sve kako treba, super je, ma on je jedan strašan tip! Pomešao je osobine od oboje", otkrio je Andrija Milošević.

Očinstvo mu je dalo dodatni motiv i kada je posao u pitanju, pa je sada, kako kaže, svoje stvaralaštvo podigao na viši nivo.

Andrija Milošević o sinu Relji
ATA Images/Antonio Ahel 

"To ne možete kao mlad glumac jer tada niste svesni dosta toga i nemate potrebne veštine. Sada već mogu da radim šta hoću jer sam doživeo ličnu slobodu, što je za glumca važno da ostvari. Volim ljude, imam širinu, obrazovanje, stalno učim, usavršavam se i gledam na Jutjubu kako su drugi veliki glumci stvarali svoje uloge. Počeo sam da se bavim i transformacijom", rekao je glumac za pomenuti medij.

Još fotografija Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić pogledajte u galeriji ispod.

Ata images/ Milan Maričić, ATA / Antonio Ahel Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna