Mina Milutinović i Nemanja Nedović pre nekoliko nedelja su obelodanili lepe vesti da je manekenka trudna i da u njihov dom stiže prinova, a sada je poznato i da li će popularni par dobiti sina ili ćerku. Kako su otkrili za magazin "Hello", postaće roditelji devojčice, a termin za porođaj je na leto.

Manekenka je nedavno prvi put pokazala i trudnički stomak, a kako je sada otkrila, ovih dana uživa u drugom stanju, otkako više nema mučnine.

"Srećni smo, ostvaruje nam se najveća želja. Ja sam sada super, dobro se osećam. Konačno su prestale mučnine koje sam imala četiri meseca", rekla je Mina za gorepomenuti magazin.

Mina Milutinović i Nemanja Nedović su, podsetimo, dugogodišnju vezu krunisali brakom 2020. godine kada su u najužem krugu ljudi organizovali građansko venčanje i intimno slavlje, a potom su se 2022. godine venčali i u crkvi i priredili veliko svadbeno veselje.

"Mi dugo već živimo zajedno, tako da kod nas nema nekih epohalnih promena nakon što smo se venčali. Najbitnije za brak jeste tolerancija, poverenje i davati prostor jedno drugom", rekao je nakon građanskog venčanja Nemanja Nedović.

On je svojevremeno priznao i da je na početku veze sa Minom bio veoma ljubomoran.

"Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo", iskren je bio košarkaš jednom prilikom.

Još fotografija Mine Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/minamilutinovic Mina Milutinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna