Srpska lepotica Mina Milutinović je, kako piše "Blic", trudna, i sa košarkašem Nemanjom Nedovićem čeka prvo dete. Budući da je Mina na početku trudnoće, par je lepe vesti podelio samo sa porodicom i najbližim prijateljima.

"Kada je saznala da je u drugom stanju Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće oni žele da sve prođe kako treba, prvi trimestar trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja", tvrdi izvor pomenutog medija i dodaje:

"Mina nije razmažena trudnica. Pokušava da Nemanju isprati, pa je išla i na sportske događaje na koje je on bio pozvan. Jedno drugome su velika podrška. Nemanja je prati i na preglede i vode računa da trudnoća protekne u najboljem redu."

Mina Milutinović i Nemanja Nedović dugogodišnju vezu krunisali su brakom 2020. godine kada su u najužem krugu ljudi organizovali građansko venčanje i intimno slavlje, a potom su se 2022. godine venčali i u crkvi i priredili veliko svadbeno veselje.

"Mi dugo već živimo zajedno, tako da kod nas nema nekih epohalnih promena nakon što smo se venčali. Najbitnije za brak jeste tolerancija, poverenje i davati prostor jedno drugom", rekao je nakon građanskog venčanja Nemanja Nedović, koji sada igra za Crvenu zvezdu.

On je svojevremeno priznao i da je na početku veze sa Minom bio veoma ljubomoran.

"Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo", iskren je bio Nemanja jednom prilikom.

Još fotografija Mine Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/minamilutinovic Mina Milutinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna