Dea Đurđević pre četiri godine doživela je strašnu saobraćajku u kojoj joj je autobus otkinuo ruku koju su hirurzi zatim uspeli da joj spasu, a borba za potpuni oporavak traje i danas. Voditeljka je do sada operisana 22 puta, a poslednju operaciju imala je pre dva dana.

Dea se sada oglasila na društvenim mrežama i navela da se nakon operacije oseća dobro, kao i da je konačno skinula ortozu sa šake.

"Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Magija", napisala je sinoć Dea na Instagramu i dodala:

"I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Budite mi bezbedni."

Odmah su usledile brojne poruke podrške, a voditeljka je objavila i da se odmah vraća na posao, u studio jutarnjeg programa TV "Pink".

Dea je nedavno, pre poslednje intervencije, ispričala da je do sada operisana 21 put i da je doživela tri kliničke smrti.

Dea Đurđević o proširenju porodice
ATA / Antonio Ahel 

"Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intenzivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom", rekla je tada Dea, koja je nakon svega što joj se dogodilo počela dodatno da se zalaže za bezbednost u saobraćaju, ali i za prava osoba sa invaliditetom.

Još fotografija Dee Đurđević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / deadjurdjevic_official Voditeljka uživa s partnerom Mladenom Mijatovićem na moru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna