Srpska lepotica Mina Milutinović i njen suprug, košarkaš Nemanja Nedović kroz nekoliko meseci će postati roditelji. Par je na početku trudnoće lepe podelio samo sa porodicom i najbližim prijateljima, a sada je mankenka pokazala trudnički stomak.

Zahvalna sam za ono što mi je donelo 27 godina života, ali jedva čekam da provedem ostatak života sa tobom”, napisala je Mina uz fotografiju sa suprugom, a čestitke ne prestaju da pristižu.

Beba je kruna njihove ljubavi koja traje osam godina, a jedno drugom su neizmerna podrška.

"Mina nije razmažena trudnica. Pokušava da Nemanju isprati, pa je išla i na sportske događaje na koje je on bio pozvan. Jedno drugome su velika podrška. Nemanja je prati i na preglede i vode računa da trudnoća protekne u najboljem redu", rekao je nedavno za "Blic" izvor.Mina i Nemanja  su dugogodišnju vezu krunisali brakom 2020. godine kada su u najužem krugu ljudi organizovali građansko venčanje i intimno slavlje, a potom su se dve godine kasnije venčali i u crkvi i priredili veliko svadbeno veselje.

"Mi dugo već živimo zajedno, tako da kod nas nema nekih epohalnih promena nakon što smo se venčali. Najbitnije za brak jeste tolerancija, poverenje i davati prostor jedno drugom", rekao je nakon građanskog venčanja košarkaš, koji je svojevremeno priznao i da je na početku veze sa Minom bio veoma ljubomoran.

"Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo", iskren je bio Nemanja.

Još fotografija Mine Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/minamilutinovic Mina Milutinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna