Dragica Radosavljević Cakana uvek sa ponosom i mnogo ljubavi govori o Kosovu, odakle je rodom, a gde i dalje živi njena majka. Tako je nedavno pevačica ispričala da je prethodni period bio vrlo težak za Srbe koji tamo žive jer, kako je navela, između ostalog u prodavnicama nije bilo dovoljno hrane.

Nakon ove pevačicine izjave osvanuli su pojedini komentari da njena majka gladuje, što je Cakanu veoma pogodilo.

"Bila sam besna kao ris. Smatram da su ti skandalozni naslovi toliko bedni i jadni. Moja majka ne gladuje, ona živi najnormalnije. Ona ima osamdeset godina i još uvek je na nogama. Moja braća, sestra i ja je veoma volimo i provodimo vreme sa njom. Ona uživa i prava je gospođa. Vređaju me i ponižavaju takve priče", rekla je pevačica u emisiji "Grand magazin".

Cakana o ćerki Mariji
Youtube/Printscreen/Suzanin izbor 

Cakana važi za jednu od najbolje obučenih dama na javnoj sceni, koja uvek na sebi ima neki originalan i kreativan komad odeće, a ona sada otkriva da više ne troši mnogo novca na garderobu, već pažljivo bira šta će kupiti.

"Nekada sam mnogo novca trošila na garderobu i to što sam nekada kupovala nosim i dalje. Desi se da izdvojim neku količinu novca i odem da kupim neku stvar, ali samo ono što mi treba. Sada sam u fazi kada mi odgovara da nešto osmislim sama, postala sam kreativnija", rekla je ona.

Cakana o ćerki Mariji
Printscreen / Youtube / Novo jutro 

Cakana je nedavno izazvala veliku pažnju i priznanjem da je na početku veze zbog ljubomore uhodila svog muža Nebojšu Negića.

"Blam me je kada se setim kako sam bila luda. Prosto sam osetila u stomaku da moj muž nešto radi. To je bio alarm. Maskirala sam se sa drugaricom. Stavila sam kratku crvenu periku i crveni karmin da me ne prepozna. Sela sam negde u ćošak u mraku. Posmatrala sam šta se dešava, koja je to žena s njim u društvu, šta rade, koliko su prisni, kako pričaju. Sve pod lupom. Nikada nisam reagovala pre vremena. Bila sam loše obučena, kao da sam došla iz studentskog grada. Sva odrpana i neprimetna, s nekim naočarima za vid. Kada mi je prekipelo, ustala sam i sve skinula sa sebe i pokazala se. Nisam nikada dopuštala da dođe do veće scene. Prekidala sam ih pre nego što bi došlo do velike drame. On kaže: 'Šta ćeš ovde, Cale', a ja mu odgovorim: 'Polazi kući'. Svi smo se na kraju smejali. U životu to više ne bih uradila. Ipak je to bilo pre dve i po decenije", rekla je ona tada za "Republiku".

Još Cakaninih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Dragica Radosaljević Cakana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna