Na tržištu je kao što i sami znate velika ponuda modela naočara za vid koje se razlikuju po dizajnu, obliku, materijalu, ali im je zajedničko to da budu funkcionalne. Međutim, dešava se da ih zaboravljate ili da nekako uspete da ih iskrivite, a prosto bez njih ne možete tako lako da funkcionišete u svakodnevici. Ako ste umorni od tih neprijatnih situacija, onda su ove ove ultra tanke naočare pravo rešenje za vas. One su prevashodno uvek uz vas, jer su male i tanke, toliko praktične da ćete zaboraviti na vaše prethodne muke! 

kristallo tanke naocare futrola
Promo 

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama rešavate i taj problem!

1. kristallo naocare
Promo 

Naručiteultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

* Dostupne dioptrije su:

+ 1.00,

+ 1.50,

+ 2.00,

+ 2.50 i

+ 3.00.

Tekst: Promo