Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŠAO JE U SOBU I ZATEKAO ME KAKO PLAČEM: Naš glumac otvorio dušu - Bog mi nije dao ono što je njemu

Sin Irfana Mensura i Srne Lango Pavle Mensur je dobio velike pohvale i priznanja za ulogu u filmu "Usekovanje". Roditelji su bili ponosni na beogradskoj premijeri.

 irfan mensur pavle mensur.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel, Kurir / Damir Dervišagić

Nema ponosnijih roditelja od Srne Lango i Irfana Mensurakoji su prisustvovali beogradskoj premijeri filma "Usekovanje" u kojem glavnu ulogu igra njihov sin Pavle. Publika je mladog glumca oduševljeno pozdravila, a aplauz posle predstave je potrajao desetak minuta.

Ponosni otac je film pogledao još prošle godine, a priznao je okupljenim novinarima da se rasplakao od oduševljenja.

"Nas dvojica imamo dogovor da on ide svojim putem sa svojim talentom i osećanjima. Kada je film "Usekovanje" bio gotov, Pavle je ušao u montažnu sobu i zatekao me kako plačem. Njemu je bog dao nešto što meni nije, ja sam morao da učim i naučim, a on će, ako ga onaj gore bude gledao, i dalje biti fantastičan", rekao je ponosni Irfan.

 pavle mensur irfan mensur Izvor: Kurir / Damir Dervišagić

I mama Srna nije krila ponos, mada je na Instagramu odlučno ustvrdila kako ona "nije plakala".

"Ponosni smo na svog sina. Pavlu ne dajemo glumačke savete i svaki njegov film pogledam kao mama. Prija nam kad čujemo od ljudi: `Mali je dobar glumac`, priznala je pre projekcije novinarima uzbuđena Srna.

 srna lango.jpg Izvor: Kurir / Damir Dervišagić

Pavle je za ulogu Jovana u filmu "Usekovanje" već dobio nagradu u Nišu, a kaže da je posebnu emociju probudila i činjenica da je i otac Irfan na ovim Filmskim susretima dobio, svojevremeno, svoje prvo glumačko priznanje.

Premda mu se "ne meša" u karijeru, da li mu ipak slavni otac da poneki savet? "Da, uvek me podseti da treba da pratim svoje srce", priznaje Pavle.

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije