Nema ponosnijih roditelja od Srne Lango i Irfana Mensurakoji su prisustvovali beogradskoj premijeri filma "Usekovanje" u kojem glavnu ulogu igra njihov sin Pavle. Publika je mladog glumca oduševljeno pozdravila, a aplauz posle predstave je potrajao desetak minuta.

Ponosni otac je film pogledao još prošle godine, a priznao je okupljenim novinarima da se rasplakao od oduševljenja.

"Nas dvojica imamo dogovor da on ide svojim putem sa svojim talentom i osećanjima. Kada je film "Usekovanje" bio gotov, Pavle je ušao u montažnu sobu i zatekao me kako plačem. Njemu je bog dao nešto što meni nije, ja sam morao da učim i naučim, a on će, ako ga onaj gore bude gledao, i dalje biti fantastičan", rekao je ponosni Irfan.

pavle mensur irfan mensur
Kurir / Damir Dervišagić 

I mama Srna nije krila ponos, mada je na Instagramu odlučno ustvrdila kako ona "nije plakala".

"Ponosni smo na svog sina. Pavlu ne dajemo glumačke savete i svaki njegov film pogledam kao mama. Prija nam kad čujemo od ljudi: `Mali je dobar glumac`, priznala je pre projekcije novinarima uzbuđena Srna.

srna lango.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Pavle je za ulogu Jovana u filmu "Usekovanje" već dobio nagradu u Nišu, a kaže da je posebnu emociju probudila i činjenica da je i otac Irfan na ovim Filmskim susretima dobio, svojevremeno, svoje prvo glumačko priznanje.

Premda mu se "ne meša" u karijeru, da li mu ipak slavni otac da poneki savet? "Da, uvek me podseti da treba da pratim svoje srce", priznaje Pavle.

Tekst: Lepa&Srećna