Svetsko prvenstvo u fudbalu koje je održano u novembru u Kataru obeležile su i glasine o navodnom neverstvu supruge golmana naše fudbalske reprezentacije, Predraga Rajkovića. Ana Rajković u prvi mah nije bodrila supruga sa tribina, ali je ubrzo otkrila zašto je kasnije doputovala u Katar.

"Aferu sam prijavila policiji, samim tim sam i najlakše otkrila o kome se radi. Tako da će se policija baviti time, a ja ću na kraju da dodam šlag na tortu", rekla je Ana za "Blic", te dodala da su nju i Predraga u tom periodu više brinuli zdravstveni problemi mlađeg sina Tadije.

"Mlađi sin nam je bio u bolnici i to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje sina, a ne budalaštine koje neko piše i izmišlja. Nisam potražila pomoć psihijatra, ali ne kažem da mi nije potrebna, nisam imala vremena. Godina mi je počela pljačkom naše kuće, zatim smo imali još dve pljačke, pa bolest našeg sina, pa izmišljena afera. Ako je moralo tako da bude, neka ga. Nemojte da mislite da nekoga omalovažavam, ali za sada nam to nije potrebno i nemamo vremena za to", rekla je supruga srpskog fudbalera koja je nastavila na Instagramu da se obračunava sa onima koji je vređaju.

Na svom profilu dematovala je da je ona vlasnica jedne Instagram stranice koja je podelila njenu fotografiju sa suprugom, gde je navedeno da su njih dvoje jedan od savršenih parova i napisala sledeće:

"Ja nikada nisam lažno skromna, ja bih napisala najlepši i ćao! Muž i žena! Razumeš? Žena mu je bre, rodila mu decu, vole se, ne varaju se, a vi mučene? Je l' vam loše dok čitate istinu?", napisala je Rajkovićka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna