Pre četiri godine voditeljku Deu Đurđević na Dedinju udario je autobus i otkinuo joj ruku, koju su lekari hirurškim putem uspeli da vrate. Danas je imala 22. operaciju, a najveća podrška su majka i partner Mladen Mijatović.

"I četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni", napisala je sinoć Dea, uz fotografiju sa majkom i dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem.

U kakvom je stanju Dea posle operacije otkrio je upravo Mladen.

"Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti", rekao je kratko Mladen za Blic.

Dea je, podsetimo, nedavno ispričala da je do sada operisana 21 put i da je doživela tri kliničke smrti.

"Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intenzivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom", rekla je tada Dea, koja je nakon svega što joj se dogodilo počela dodatno da se zalaže za bezbednost u saobraćaju, ali i za prava osoba sa invaliditetom.

Još fotografija Dee Đurđević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / deadjurdjevic_official Voditeljka uživa s partnerom Mladenom Mijatovićem na moru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna