Čini se da je Kejt Midlton ozbiljno shvatila savete koji su upućeni kraljevskoj porodici, nakon što su memoari princa Harija ugledali svetlost dana. Iako se u početku činilo da "odbegli" vojvoda i njegova supruga Megan Markl nemaju veliku podršku javnosti, ono što je otkriveno u knjizi, promenilo je klimu.

Monarhiji se savetovalo da se "otvori" ukoliko želi da preživi oluju. Princeza od Velsa je to i učinila. Promenila je stil oblačenja, modernizovala se i postala pristupačnija. Na jednom događaju pristala je da napravi selfi sa čovekom koji ju je zamolio, a sada je otišla i korak dalje. Naime, princeza je pokrenula kampanju "Oblikovanje" koja je usmerena na razvoj dece u najranijem detinjstvu, pa je pokazala kako je ona izgledala kada je bila beba. Na fotografiji koju je objavila je sa ocem Majklom, a majka Karol ih je fotografisala.

"Lica su bebina najbolja igračka. U utorak smo lansirali kampanju 'Shaping Us' kako bismo povećali razumevanje o važnosti koju rane godine igraju u našim životima. Zato bismo hteli da ovaj vikend provedete sa svojom porodicom, prijateljima, kolegama i zajednicama te da popričate o vašem ranom detinjstvu i načinu na koje vas je oblikovalo", napisala je Kejt.


Mnogi su primetii da najmlađi sin Luis, neodoljivo podseća na mamu Kejt.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna