Nakon knjige princa Harija britanska monahrija se našla na meti mnogih kritika. Kako bi preživeli oluju stručnjaci su ih posavetovali da se "otvore" javnosti i porade na svojoj popularnosti, a posebno Kejt Midlton i princ Vilijam.

Princeza od Velsa je upravo to i uradila kada je posetila grad Lids kako bi sa lokalnim stanovništvom razgovala o svojoj novoj inicijativi - kampanja koja će biti usmerena na razvoj dece u najranijem detinjstvu, a tokom šetnje po ulici, kamere su zabeležile simpatičan trenutak

Dok je šetala, iz mase se javio jedan muškarac i zamolio je da naprave selfi. Iako gotovo niko nije očekivao da će Kejt reagovati na ovu molbu, ona je prišla muškarcu sa osmehom.

Dok se on od nervoze i straha "borio s telefonom", pokušavajući da okrene kameru prema njima nije krio koliko se uznemirio "Zaista mi je žao. Stvarno sam nervozan", rekao je a na to mu Kejt odgovorila: "Ne brinite. U redu je. Svi ponekad postanemo nervozni", rekla je princeza koja je poradila i na svom stilu. Tako je prošetala u kreaciji modne kuće "Aleksander Mekvin", crvenom odelu sa dubokim dekolteom, što do sada nije činila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna