Arijana Mihajlović se bori sa tugom posle smrti proslavljenog fubalera i trenera Siniše Mihajlovića, a na njen Instagram verno dočarava sa kakvim se sve izazovima suočava. Poruke su joj ponekad ogorčene, kao kad se u medijima pokrenula priča kako ima nečeg "čudnog" u smrtima fudbalera u Italiji.

Podsetimo, u januaru je umro je i Đanluka Vijali, nekadašnji Sinišin saigrač, pa su počela i nagađanja da li su supstance koje su neki sportisti uzimali devedesetih godina mogle imati veze sa kasnijim bolestima. Arijana je reagovala brzo, ne dozvoljavajući da se kalja uspomena na njenog supruga.

"Svi oni misle kako znaju privatne stvari o mojoj porodici... pričaju, daju (lažne) izjave, intervjue u novinama, a uopšte ne znaju kako su se stvari zaista odvijale", poručila je Sinišina žena na Instagramu. "Zahtevam tišinu i poštovanje", bila je veoma odlučna.

Ona ne propušta da pokaže koliko je sve podseća na pokojnog muža. Žene su bile posebno dirnute kad je objavila sliku sa unukom Violante, na kojoj obe šeretski pokazuju jezik. "Evo, konačno, i tebe", kaže Arijana kao da se obraća mužu. "Ona ima onaj isti izraz kao Siniša kad je ljut", piše Mihajlovićeva udovica. 

arijana mihajlovic i unuka violante.jpg
Instagram / ariannamihajlovic 

Posebno je bila ganuta kad je objavljena slika sa stadiona Crvene zvezde. Na tribinama piše samo "Mihajlović", a na tu jednu reč punu ljubavi i tuge za neprežaljenim igračem, i ona je odgovorila dostojno, jednom srpskom rečju - "Hvala!" Arijana nikad nije propustila da pokaže koliko poštuje Sinišino poreklo. 

Mada deca ne govore srpski, jer je - kako je Siniša govorio - njemu bilo komplikovano da na tome insistira, na njegovom grobu je natpis na njegovom maternjem jeziku. Uz sliku i malog plišanog lava koji simbolizuje njegovu bezgraničnu hrabrost i nadimak koji ga je krasio, Arijana i deca su napisala samo "Volimo te". 

Upravo ljubav je ono što Arijanu ne napušta. Poslednja poruka pokazuje da bogat i ispunjen život koji je imala sa Sinišom predstavlja za nju i izvor bola i izvor utehe. "Svaka noć mi donosi hiljade misli", zabeležila je lepa Italijanka. "Nikada neću da dozvolim da nam oduzmu osmeh. Naša porodica živi od toga."

Žene su je obasule rečima saosećanja. "Nemoguće je i zamisliti da vas dvoje niste zajedno... Siniša je sad na Olimpu, tamo gde su najjači, najhrabriji i najčasniji muškarci. Imao je neustrašivo srce. Arijana, ovaj bog Olimpa ti je dao 27 godina zajedništva, sada moraš da opstaneš radi njega... radi vaše dece i radi vaše unuke koja uopšte nije rođena slučajno. Toliko liči na njega", napisala joj je jedna obožavateljka.

Slike sa groblja i sahrane pogledajte u galeriji.

Kurir sport, Profimedia Na grobu piše samo "Volimo te".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna