Novi izgled Snežane Đurišić je privukao pažnju mnogima. Ne samo da se posebno doterala za emisiju "Zvezde Granda", već je pokazala i neobično mladalačko lice pa su se mnogi zapitali - šta je pevačica radila sa tenom?

"Tajna" nije uopšte velika - ona je i ranije govorila da redovno odlazi na botoks, pa je očigledno nedavno bio njen "termin" za ovaj popularni tretman. Mnoge, naravno, zanima i koliko često se podvrgava ovoj estetskoj intervenciji, kao i zašto nije "ispeglala" bore oko usana.

Za Snežanu je pojava botoksa u kozmetici bila pravi spas, jer je godinama kuburila s borama između obrva i na čelu. "Mnogo se mrštim dok pričam, pravim grimase", objasnila je jednom prilikom "Zato mi se stvaraju te bore, koje su prilično ružne. Da se ne bi širile, rešila sam da preživim iglu za botoks", iskreno je priznala.

Ona uspeva da održava dobro stanje kože samo jednim botoksom godišnje. To je, prema mišljenju mnogih estetičara, dosta retko, jer se inače procenjuje da dejstvo botoksa traje do šest meseci.

Činjenica je da su reakcije ipak individualne, pa tako Snežana uspeva da održi mladalački izgled malim brojem intervencija.

bosanac i snezana djurisic-min.jpg
Youtube / Zvezde Granda 

"Imam dobru lozu", kaže pevačica. "I moja majka Dara je oduvek imala lepu kožu i malo bora." Svi primećuju da Snežana i dalje ima bore oko usana. 

Za njih se botoks i ne može koristiti, već bi "peglanje" ovih bora zahtevalo prilične intervencije filerima. A to je upravo ono na šta Snežana - očito - ne pristaje.

Dok su žene za poslednjih pet-šest godina promenile već i po nekoliko "modela", Đurišićka ostaje "verna" svojim malim ustima, kakve su bile i na početku njene karijere. 

Vrlo je odlučna po tom pitanju. "Ako primetim da mi smetaju godine na licu, tražiću neku kremu protiv starenja", kaže pevačica. "Ne treba izgledati kao voštana figura, mislim da je to bezveze."

Pogledajte još Snežaninih slika u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Negovana na pragu sedme decenije!

Tekst: Lepa&Srećna