Pavle Mensur je šarmantni dvadesettrogodišnjak kome je gluma u genima. On je stekao popularnost ali je svestan da će ga pečat poznatih roditelja, Irfana Mensura i Srne Lango uvek pratiti.  U filmu " Usekovanje" igra glavnu ulogu gde je prikazan kao crna ovca porodice, a mladi glumac priznaje da se i sam često tako osećao.

"Svakom članu porodice deluje da je crna ovca. Svi se na svoj način osećaju izopšteno i povučeno. Od mladih osoba se očekuje da u određenom periodu prevaziđu probleme i prebace se na taj odrasli život, i zbog tih ustaljenih granica, od tad do tad si mlad, stvara se opterećenje. Nemam savet jer se i ja nalazim u toj fazi. Kada se ta faza završi, onda ću možda umeti da kažem kako da drugi mladi to prevaziđu", rekao je mladi glumac i dodao:

"Jesam se osećao kao crna ovca. Svi ljudi se u tim godinama, ako i dalje žive sa porodicom, što je normalno, osećaju kao crne ovce. To su stvari koje se prevazilaze razgovorom, savetima i radom na sebi", rekao je za "Blic" Pavle koji je jednom prilikom otkrio da li se savetuje se roditeljima.

"Pečat mojih roditelja će me uvek pratiti, od toga ne mogu i ne želim da pobegnem, ali ne bih voleo da prva asocijacija na mene bude moje poreklo", već moj budući rad. Oni su uvek tu za moja pitanja. Pomažu mi svojim savetima, ali se nikad ne mešaju u moj rad. Želim da izgradim neki svoj identitet kao glumac ", rekao je mladi glumac tada za "Glossy" i otkrio kakve su bile reakcije njegovih roditelja kada su ga prvi put ugledali na TV ekranu.

Pavle Mensur o novoj  ulozi
Printscreen/Prva 

"Irfan je bio ljubomoran što sam mnogo talentovaniji od njega, ne pričamo već dva i po meseca. Srna verovatno sada skrinšotuje neku scenu i stavlja na Instagram. Za Srnu se ne šalim.", ispričao je svojevremeno i otkrio da su ga, kada je izrazio želju da se bavi glumačkim poslom, posavetovali da još jednom razmisli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna