Holi Vukadinović kaže da je novac "samo broj na računu", ali njen račun je predmet žudnje miliona žena. Australijanka srpskog porekla je bila na rubu bankrota kad je, veoma mlada, srela Nika Kenedija.

Tada se njen život promenio iz korena. Nik i ona danas imaju dvoje dece i nedavno su primećeni kako razgledaju jednu od najluksuznijih kuća u Londonu, vrednu više od 150 miliona funti.

Lepa glumica je počela na televiziji, kad je imala samo 16 godina. Odigrala je čak 300 epizoda u seriji "Komšije", a onda odlučila da se posveti muzici. Nije išlo. Finansije su bile sve lošije. Bivšem menadžeru je morala da isplati čak 150 hiljada funti, a zbog sudskog postupka su troškovi samo rasli.

Najtužnije joj je bilo kad nije mogla da kupi majci kuću, kako je planirala. Otišla je u Holivud, mada bez ikakve ponude za posao i bila u prilično lošem položaju kad je upoznala Nika Kendija.

holi-valans-nik-kendi-0635961734-min.jpg
Profimedia 

Mnogo joj se dopao ovaj Britanac, a onda je saznala da je pravi "kralj" nekretnina. Bio je toliko bogat da se ona skoro uplašila.

"Majka je bila ta koja me je nagovorila da mu dam šansu", priznaje Holi koja je mamino prezime Valas zamenila muževljevim. Kendi je, inače, u žižu interesovanja javnosti stigao kad je bio jedan od kandidata da kupi fudbalski klub Čelsi.

Sada su on i Holi "uhvaćeni" kako razgledaju jednu od najluksuznijih nekretnina u Londonu, u Ridžent Parku. Kuća je sagrađena početkom 19. veka i izuzetno je luksuzna. Stigli su u "rols rojsu" sa zatamnjenim staklima, ali su paparaci prepoznali bogati par. Da li se Holi sprema na novu selidbu, ostaje da se vidi. Više slika lepe bogatašice pogledajte u galeriji.

Profimedia Rođena Holi Vukadinović, danas je udata za milijardera Nika Kendija

v

Tekst: Lepa&Sreća