U domu Kristine Radenković slavi se divan dan - sinčić Rogan je pokazao na Instagramu kako duva svećice za svoj treći rođendan. Ipak, njene obožavaoce je iznenadila ćerka Tara.

Na slikama je devojčica uplakana! Uz popularnu voditeljku "Slagalice" je nasmejan i njen partner Nikola, a pred porodicom je i lepa rođendanska torta. Šta se, onda, desilo?

Prema Kristininim rečima, obožavaoci ne treba da brinu, jer starija ćerka Tara zapravo plače od sreće. "Uvek jedno plače, ne brinite!", poručila je Kris fanovima na Instagramu.

kristina radenkovic rogan rodjendan 2-min.jpg
Instagram / krisradenkovic 

Za sina Rogana ona ima i nežnu poruku. "Srećan treći rođendan, divni naš dečače! Ne postoje reči da opišu radost koju si nam doneo i energiju kojom si nas razmrdao! Obožavamo te, Rogane", napisala je Kristina uz ovu objavu.

kristina radenkovic rogan rodjendan-min.jpg
Instagram / krisradenkovic 

Među čestitkama Roganu i pohvalama za Kristinin izhgled, našli su se i komplimenti za izgled Kristininog nevenčanog supruga Nikole. Dame priznaju da pomalo zavide Kristini što uz sebe ima takvog muškarca.

Izabranik popularne voditeljke je, inače, veoma uspešan advokat, a kako je jednom prilikom ispričala, upoznali su se dok je on tražio izgubljenog psa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna