Višak kilograma i želja da dotera liniju do maksimuma navele suTamaru Milutinović da potraži dijetu koja će joj pomoći da smrša. Odlučila se za autofagiju, a trebalo je i da pronađe odgovarajuću satnicu.

Nije lako uklopiti zahtevan režim ishrane sa poslom pevačice koja treba da ostane odmorna i raspoložena do duboko u noć. Kako kaže Tamara, morala je da se odrekne i "one čašice koja je nekad potrebna na nastupu".

"Tokom osam sati jedem sve", ispričala je pevačica. "Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla."

Tamara je odredila da jede od 12 do 20 sati, tako da od osam uveče ne sme da uzima ništa osim vode, kafe i čaja. Kako joj je radno vreme posle 23 sata, tokom posla - nema jela.

Ovakvom režimu ishrane odgovara to što ona veoma retko izlazi. "Ne izlazim, bila sam skoro na rođendanu Uroša Živkovića, ali sem toga ne mogu da se setim kada sam izašla", kaže pevačica koja već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem.

Ona tvrdi da je na autofagiji već sedam meseci, ali nije otkrila kakve je rezultate postigla i koliko je uspela da smrša.

Pogledajte je u galeriji slika - čini se da joj je struk uži nego ikad!

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna