Znojenje je sasvim prirodna stvar koja pomaže našem telu da se rashladi. Međutim, neki put znojenje može postati i nelagodno i uticati na kvalitet dokle god je prekomerno i ne može se staviti pod kontrolom. Većina ljudi se bori sa pojačanim i nepredvidivim preznojavanjem i kao posledicu ima muku sa neprijatnim mirisima, flekama na odeći itd. Bez brige, na našem tržištu, napokon postoji proizvod koji, na neinvanzivan način, može da reši problem prekomernog znojenja - PERSPI GUARD!

Perspi Guard sprej je klinički odobren i rešava problem u potpunosti. Proizvodi se u Engleskoj. Izdvaja ga to što osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Snažno i delotvorno je sredstvo koje pomaže svima onima koji pate od teških oblika hiperhidroze tj. prekomernog znojenja, jer prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, a u isto vreme je bezazlen i za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Razlika između ovog spreja i ostalih antiperspiranata je to što Perspi Guard u svom sastavu sadrži vodu i zbog toga je blag jer ne stvara nikakvu iritaciju na koži i svrab kao većina dezodoransa. Stoga je idealan za primenu kod bitnih događaja i stresnih situacija.

Perspi guard sprej protiv pojačanog znojenja
Promo 

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Potrebno je da se nanase isključivo pred spavanja na čistu i suvu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: Lepa&Srećna