Sara Džesika Parker ima 57 godina i oseća se sjajno u šestoj deceniji. Glumica ističe da vodi računa o svom izgledu, ali ne pokušava da obriše tragove vremena s lica. 

"Ne razmišljam baš o svojim godinama, ne vidim to kao nešto o čemu treba da brinem“, rekla je, a potom se našalila: "Pa, ne znam da li je to poricanje ili jednostavno ne želim da se suočim sa stvarnošću”, rekla je čuvena Keri i dodala:

"Ne vidim smisao da pokušavam da zaustavim vreme. Naravno, s vremena na vreme brinem o svom izgledu i želim da izgledam reprezentativno kada god to mogu. Ali u svakom slučaju, zaista ne mogu  da se bavim time šta ljudi misle o mom izgledu", rekla je Sara i dodala da više voli da razmišlja i brine o stvarima koje može da kontroliše, kao što je odeća koju nosi.

"Kako se osećam kada nosim haljinu? To je ono što je važno“, rekla je ona. "Oblačim se tako da se osećam dobro i nadam se da je to zanimljivo i ljudima”, kaže glumica koja ne krije da se oseća drugačije nego nekada.

sara-dzesika-parker-
Profimedia 

"Ne mogu da kažem da se osećam bolje u svom telu, nekada sam mogla da provedem dva sata na setu, a kolena i stopala me ne bi boleli“, rekla je Sara i  naglasila da se oseća bolje u glavi. "Ali u mojoj glavi, apsolutno se osećam 100 posto bolje. Vremenom akumulirate svo skustvo, znanje i informacije, pravite greške i učite. Što više naučite, bolje znate kako da reagujete i nosite se sa izazovima, problemima ili razočarenjima”, kaže Keri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna