Jedan od najomiljenijih porodičnih brendova koji generacijama unazad inspiriše i tu je da upotpuni naše dragocene trenutke – Plazma, pokrenula je ovogodišnju „Plazma - sve što ti treba!“ kampanju koja nas podseća da u trenucima kada nam se čini da gubimo tlo pod nogama, postoji barem jedna stvar koja je uvek tu sa nama, zbog koje se osećamo sigurno i verujemo da će sve biti u redu.

Zbog svoje trajnosti i nepromenljivosti već više od pola veka, Plazma je oslonac i podrška u svim trenucima. Napravljena od pažljivo biranih sastojaka, Plazma predstavlja dobar izvor vitamina i minerala, ali i pravog optimizma za svaki dan. Jedinstven ukus, neodoljiv miris, kvalitet i vrhunski sastojci su ono zbog čega Plazma zauzima važno mesto u srcima potrošača.

„Sa Plazmom su odrastale i odrastaju brojne generacije. Zahvaljujući svom neprikosnovenom kvalitetu i jedinstvenom ukusu, ona je neizostavan deo porodične, ali i nacionalne tradicije. Plazma je brend koji se voli i inspiriše zbog čega zauzima važno mesto u životima potrošača. U užurbanoj svakodnevnici ispunjenoj neizvesnošću, često nam je potrebna makar jedna stvar koja se ne menja i koja je tu da nas prati na svakom koraku. Upravo ovom kampanjom želimo da pružimo osećaj podrške i sigurnosti, jer Plazma je sve što ti treba i tu je da isprati sve uspone i padove“, istakao je Damir Duraki, marketing menadžer brenda Plazma.

Plazma je neizostavan partner u svakom trenutku i u svim životnim razdobljima. Kada vas čeka nova avantura ili kada ne ispadne sve kako ste želeli, Plazma je tu da podseti da sa svakim novim zalogajem i uz pravu podršku sve možete rešiti. Plazma – sve što ti treba!

Tekst: Promo