Čini se da se šta god Sara Džesika Parker obuče ne dovodi u pitanje.  Ako ponese sportske čarape na elegante sandale, to postaje ultimativni trend, a sportska "oversize" jakna na Manolo Blahnik cipele kao pravi modni pogodak. Status neprikosnovene modne ikone donela joj je uloga Keri Bredšo.

Sve modne kombinacije legenadrnog lika bile su efektne i originalne i nije ih bilo lako kopirati. Ipak, glumici nije lako. Svi očekuju da ispuni očekivanja modne ikone i bude "fashion" u svakom trenutku, a ona se na dan svog 57. rođendana pojavila u kombinaciji koja je bila poptuno svakidašnja.

Sara i njen suprug Metju Broderik otišli su sa prijateljima u restoran. Glumica je nosila proštepana crnu jaknu, široke pantalone, jednostavne crne čizme i ranac. Glumica je izgledala opušteno, a osmeh sa lica nije skidala. Ipak, mnogi su se zapitali da li se umorila od mode ili su se trendovi promenili?

Profimedia Sara Džesika Parker proslavila 57. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna