Pevačica Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost. Nakon što su njeni obožavaoci pre nekoliko dana pozvali policiju da proveri šta se događa s pevačicom, ona se oglasila na Tviteru.

"Kao što već verovatno svi znate, policija mi je došla na vrata jer je neko odlučio da se našali. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su preterali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost", napisala je Britni, a potom se vratila na Instagram, gde je otkrila da nije imala nervni slom kao što se nagađalo,

"Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala nervni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom. Nikad se nisam osećala bolje. Ne, ja nisam ova ili ona devojka, ja sam River Red i napokon se čuje i moj glas u svetu u kojem sam izgubila prava na 15 godina", poručila je pevačica i istakla da se oseća jako dobro.

"Osećam se znatno mlađe. Nažalost, dosadna sam kao đavo i pijem vruću čokoladu uveče! Čekala sam skoro 15 godina da pijem alkohol kako bih shvatila da ga mrzim! To me rastužuje", napisala je Britni.

Nedavno se zbog čudnog ponašanja pevačice oglasio i psihijatar Kris van Mir koji je istakao da ona jednostavno uživa u životu.

"Ne vidim nikakvu patologiju ni u njenim plesovima ni na iskrenim fotografijama. Pretpostavljam da postoji neka vrsta pokušaja da vam se "vrati život". Njeno ponašanje može se uporediti sa ponašanjem zatvorenice koja je puštene posle 13-godišnje kazne. Ona ​​uživa bukvalno u svemu. Za običnog čoveka koji nikada nije lišen poslovne sposobnosti i prava da sam živi, bira i odlučuje, veoma je teško razumeti i objasniti ovakvo njeno ponašanje", rekao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna