Nekadašnji batler princeze Dajane Pol Barel ponovo je u žiži interesovanja javnosti.  Onje poslednji koji je služio princezu, a posle njene smrti je optužen za krađu više od 300 ličnih predmeta, vrednih 4,5 miliona funti. Sudski postupak protiv njega je obustavljen, kad se kraljica setila da joj je kazao kako su neke Dijanine stvari još kod njega.

Sada je otkrio da ima karcinom prostate, a u televizijskom intervjuu je opisao kako je bolest otkrivena. "Bio je to običan sistematski pregled", kaže Pol. Nije imao nikakvih tegoba, ali je test PSA pokazao vrednosti zbog kojih je poslat na skener.

Na snimku se videlo da postoji senka na prostati, a biopsija je pokazala da je tumor maligne prirode. "Imao sam sreće, moglo bi se reći", kazao je Barel u intervjuu. "Hiljade muškaraca ima karcinom, ali to ne zna jer nema nikakvih simptoma. Mi ne idemo redovno kod lekara, treba nas terati", kaže Barel.

Zadovoljan je jer je kod njega karcinom prostate otkriven relativno rano. Međutim, teško mu pada terapija koju je počeo da prima.

"Imam talase vrućine, brada je prestala da mi raste", opisao je Barel tegobe koje podsećaju na klimaks kod žene.

"Najteže mi je bilo da kažem sinovima", tvrdi batler koji je još jednom, u međuvremenu, uzburkao javnost kad je objavio memoare o Lejdi Di i vremenu kad je radio za nju. I danas je ponovo aktuelna njegova priča, budući da ga je princ Hari optužio kako je eksploatisao pokojnu princezu radi lične koristi.

pol barel 0717875255-min.jpg
Profimedia 

"Prinčevi Hari i Vilijam su odrasli sa mojim sinovima", kazao je Pol kroz suze. "I Hari dobro zna da sam knjigu objavio samo zato što sam bio bankrotirao zbog sudskog procesa i klevete da sam ukrao princezine stvari. On mi prigovara, on koji je svoje memoare objavio samo radi zarade", ogorčen je Pol.

Barel kaže da mu je teško pao trenutak kad je pakovao božićne poklone za decu. "Mučilo me je samo jedno pitanje", kaže bivši batler. "A to je - da li ću biti tu i sledećeg Božića."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna