Pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković vikende uglavnom provode kod njegovih roditelja, daleko od gradske gužve. Tamošnji način života im izuzetno prija, pa su odlučili da tamo naprave i muzički studio, kako bi stvarali u atmosferi i okruženju u kojem neizmerno uživaju.

"Stigla sam pravo iz Bača, rekla mi je svekrva da ih pozdravim. Mi odemo tamo za vikend, doneli smo domaći kajmak, sir, pred nama su muzli kravu, sad moram da stavim da provri mleko, to je gradski život. Selo je mnogo lepo za život, mi odemo u Bač, ali nemamo stoku, volimo da šetamo, da idemo kod prijatelja, ima uvek nešto da se radi, napravili smo i studio, tamo ćemo da snimamo neke kavere", ispričala je Goca Tržan u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pevačica uživa u nastupima i koncertima, ali joj je sve ono drugo što prati njen posao, priznaje, dosadilo.

"Puno radim, nastupam, nisam željna da pevam i da snimam, više volim da se potrošim na nastupu. Smaraju me socijalne mreže i kamere, postalo mi je sve strašno dosadno, valjda to dođe s godinama. Ne vidim ništa što me toliko zabavlja, najviše me zabavlja lajv nastup, a kako će ko da komentariše, da li će da lajkuje, to me ne loži više", iskrena je bila Goca, koja smatra da se danas sve svelo na "instant" hitove.

"Muzički se ne dešava ništa što bi moglo da se zadrži duže. Pesme koje zvuče starinski ostaju duže. Kad će ljudi shvatiti da je muzika emocija i lična stvar, ne možeš samo Guči, Prada, bezveze. Klinci brzo preko toga pređu i postanu ozbiljni ljudi. Vidim po svojoj ćerki, čim pređu iz tinejdž perioda u adolescenciju, ta muzika ih smara", objasnila je ona.

Gocina ćerka Lena prošle godine je krenula u gimnaziju, a pevačica je svakog dana uči da se hrabro nosi i sa pobedama i sa porazima.

"Lena ide u državnu gimnaziju, ona zna šta radi, ja nisam u fazonu da mora da bude vukovac, kriterijumi su spušteni jer ne daj Bože da se naša deca stresiraju i da se više potrude. Današnji roditelji smatraju da, samim tim što su rođena, da deca treba sve da dobiju. Iz gubitaka sam mnogo više naučila nego iz dobitaka. Moraš klince da naučiš da moraju da podnesu dobro i uspeh i gubitak, ako ih to ne naučiš, nisi uspeo, 'fejlovao' si kao roditelj", zaključila je pevačica.

Još fotografija Goce Tržan sa suprugom Rašom Novakovićem pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna