Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović izgradio je stabilno porodično gnezdo - zajedno imaju ćerku Aleksandru, a Popović je i Suzaninog sina iz prvog braka, Danijela, prihvatio kao svoje dete.

"Zadovoljan sam, privatno jer moja porodica i ja nemamo nikakvih problema, lepo živimo i slažemo se. Što se posla tiče, imamo dobru sezonu u 'Grandu' i sve funkcioniše fantastično. Pored toga, jednim delom sam investitor na Bežanijskoj kosi za luksuzni kompleks", rekao je za "Blic" Saša, koji je obezbedio naslednike.

"Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu", ispričao je Popović, koji je dodao da ni ćerka ni sin od roditelja nisu tražili ni stanove, a kamoli nešto više od toga.

sasa popovic suzana jovanovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Nisu. Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja", naglasio je Saša, koji je u prošlosti i te kako na svojoj koži osetio nemaštinu, zbog čega danas mnogo više ceni sve ono što je stekao. Kako priznaje, jedno vreme je bio u depresiji, a sada je otkrio i kako je na to reagovala njegova dugogodišnja prijateljica i saradnica Lepa Brena.

"Uzmem tako 20.000 maraka, koje sam svakog meseca ulagao kod Dafine, i razvučem ih kao karte pred Brenom i drugim kolegama, i kažem: 'Ne znam da li ste vi nešto radili, ali ja sam se tako namučio', i to je tako bilo devet meseci. A onda je preko noći sve nestalo. Banka se zatvorila i nisam imao pristup ničemu. Bez ijedne jedine marke sam ostao. Iznajmio sam garsonjeru od 12 kvadrata. Imao sam samo garderobu, patike, cipele, odela, posle jedno godinu dana mi je neko obio stan i samo mi je ostala pidžama na krevetu. Tada sam pao u jednu vrstu depresije, prvo sam se obratio Breni, a ona nije htela da mi pomogne jer sam ih zavitlavao. Bio sam muzički urednik i počeo sam da komponujem pesme za sve pevače i počele su pare da stižu. Četiri godine sam bio u garsonjeri i onda sam našao kuću na Bežaniji, ali sam imao polovinu novca od sume koju su tražili, i Brena i Boba su mi kupili tu kuću. Vratio sam im drugu polovinu kada smo otvorili 'Grand'.Sve se preživi. Imao sam veru u sebe jer sam imao zanat, imao sam harmoniku", ispričao je za pomenuti medij.

Kako izgleda deo Suzaninog i Sašinog doma pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Saša Popović sa porodicom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi,a evo kako njegov dom izgleda!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna