Snimak Selene Gomez na kojem se vidi kako joj se ruke tresu primorao je pevačicu objasni šta se dešava sa njom. Brojni obožavaoci na Tiktoku su je pitali šta se dešava.

Ona je pokazivala kako izgleda njen ritual šminkanja, a kad je počela da sipa micelarnu vodu videlo se koliko joj ruke drhte. "Sve je to zbog lekova protiv lupusa", kazala je pevačica, u komentarima na klip koji je - u međuvremenu - izbrisan.

Svoje zdravstvene tegobe sa ovom autoimunom bolešću Selena je opisala u dokumentarcu prošle godine. "Nisam osećala nikakve tegobe dok sam bila mlađa", ispričala je muzička i glumačka zvezda. "A sada, kad se probudim ujutru, prva stvar koju osetim su bolovi."

selena gomez 2-min (1).jpg
TikTok / selenagomez 

Njoj je dijagnostikovan lupus, tako da je neprekidno na lekovima. Zbog posledica, bila je neophodna i transplantacija bubrega.

"Na turnejama mi je bilo najteže", kazala je Selena. "Tada sam usamljena, depresivna, anksiozna. Imala sam napade panike pre nego što izađem na scenu, nekad se to dešavalo odmah kad nje siđem."

Na terapiji je utvrđeno i da pati od bipolarnog poremećaja. "Mislila sam da mi je život okončan. Međutim, sad mi je bolje i živim dan po dan."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna