Mark Antoni (54) se oženio juče četvrti put, a mlada je Nadia Fereira (23), učesnica elitnog takmičenja za Mis univerzuma. Njih dvoje su u vezi osam meseci, a pevač je lepotici poklonio ogroman brilijantski prsten za veridbu.

Svadbi su prisustvovali njegovi sinovi Kristijan (21) i Rajan (19) koje je dobio u braku sa prvom ženom, manekenkom Dijanarom Tores. Entoni je kasnije bio u braku sa Dženifer Lopez od 2004. do 2011. godine, s tim što je on službeno okončan 2014. godine.

Međutim, njihovi blizanci nisu bili na tatinoj svadbi, već su proveli ovaj vikend sa majkom i njenim novim mužem Benom Aflekom. Dvoje slavnih glumaca uživaju u vremenu koje provode sa decom, jer je tu i Benov sin iz braka sa Dženifer Garner. 

dzenifer lopez ben aflek deca 0752605581-min.jpg
Profimedia 

Dženifer je više puta naglašavala da ima vrlo prijateljski odnos sa Markom uprkos razvodu, da zajednički vaspitavaju decu i da joj je on čak "najbolji prijatelj". Međutim, ni nje nije bilo juče na svadbi.

nadia fereira mark entoni 0742661255-min.jpg
Profimedia 

Pojavile su se brojne zvezde kao što su Maluma i Salma Hajek, dok je lično Dejvid Bekam bio kum. Deveruša lepoj Nadiji, inače Mis Paragvaja bila je Maria Elena Toruko, snaja najbogatijeg čoveka Meksika.

Tekst: Lepa&Srećna