Pevač Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra u novembru prošle godine dobili su treće dete, ćerkicu Helenu, ali radost povodom rođenja bebe odmah su zamenili briga i strah. 

Još tokom trudnoće ustanovljeno je da beba ima određene zdravstvene probleme, zbog čega su neki lekari Aleksandri savetovali prekid trudnoće, ali, kada im je potvrđeno da je beba genetski zdrava, Bojan i njegova supruga doneli su odluku da se hrabro bore za život i zdravlje svog deteta. 

Helena je rođena sa urođenom srčanom manom, zbog čega joj je odmah nakon porođaja operisano srce

"Bila sam spremna da podnesem sve što mi je Bog namenio, kakav god da je ishod, ali nisam želela da donesem odluku o okončanju jednog života pre nego što razmotrim sve mogućnosti. Na putu saznanja imala sam veliku podršku kolega koji su bili spremni da me saslušaju, posavetuju, objasne mi. Postojala je majčinska intuicija, ali i medicinsko obrazovanje mi je govorilo da nije sve rečeno. Zajedno sa doktorkom Vesnom Mandić krenula sam korak po korak, mislim da ne postoji dijagnostička procedura koju nisam prošla. Do dvadesete nedelje trudnoće borba se zasnivala na tome da dokažemo da je beba genetski zdrava", ispričala je sada za "Hello" Aleksandra, koja je inače lekar i trenutno je na specijalizaciji ginekologije i akušerstva.

"Bilo je teško, bilo je strašno, ali je vredelo", dodala je ona za pomenuti magazin. 

Nakon više od mesec dana provedenih u bolnici, Aleksandra i Helena su došle kući, a pored Bojana najviše su im se obradovali Anđelina i Mihajlo, koji su jedva čekali da upoznaju sestru. 

Još fotografija Aleksandre i Bojana Vaskovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _mrs.vaskovic_ Aleksandra uživa u trećoj trudnoći!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna