Tijana Marković prošle godine udala se za izabranika Dragana, nakon nešto više od dve godine veze, a o venčanju nije pričala javno sve dok taj čin nije obavljen, i tek je tada odlučila da podeli svoju sreću.

Tako je i vest o trudnoći držala u tajnosti sve do sada, a pred porođaj je odlučila da otkrije da u njen i Draganov dom uskoro stiže prinova. 

Tijana je u devetom mesecu trudnoće, a na društvenim mrežama otkrila je da nikad nije bila srećnija.

"Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas!", poručila je glumica.

Ona je svojevremeno, na početku veze sa Draganom, otkrila da se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

"On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo", rekla je tada glumica za magazin "Hello".

Njih dvoje su prošle godine obavili crkveno i građansko venčanje u Beogradu, a slavlje je bilo upriličeno samo za najuži krug ljudi. 

Još fotografija Tijane Marković, koja se proslavila ulogom Marije Milošević u seriji "Porodica", pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tijanamarkovic Tijana Marković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna