Raskid Šakire i Žerara Pikea nakon više od 10 godina ljubavi ostavio je dubok trag u odnosima cele porodice. Poslednja drama vezana je fudbalerovu majku Monserat Bernabeu. Prvo je osvanuo snimak koji je nastao na ulici, a na kom se vidi kako je Šakiru svekrva ućutkivala prstom i potom i uhvatila za lice, pa se naslutilo da je njihov odnos već duže vreme narušen.

Navodno je povod za ovaj incident bila haljina koju je Šakira obukla, a za koju je svekrva smatrala da nije pristojna. Obe su bile u pratnji Pikea, a Monserat je procenila da je Šakirin dekolte predubok i tražila je od nje da obuče i sako preko toalete. Mnogu su Pikeovi majku nazvali svekrvom iz pakla, a čini se da je to mislila i pevačica.

Šakira je ostala da živi u porodičnoj kući koja ima zajednički prolaz sa kućom Pikeovih roditelja, pa je postavila lutku u obliku veštice da gleda na svekrvin prozor i planira da podigne zid između imanja, a sada se pojavila informacija da je sinovima naredila da Žerarovu majku više ne zovu baka. Monserat je zbog ovoga potpuno slomljena jer je navodno učinila sve kako bi se Šakira i njen sin ostali zajedno.

monsera bernabo 0750881982-min.jpg
Profimedia 

Dok Šakira ratuje sa sada već bivšom svekrvom, Pike je rešio da joj zada još jedan udarac pa je objavio prvu fotografiju sa svojom 23-godišnjom devojkom Klarom Čiom Marti i stavio do znanja da je on srećan.

Monserat je rođena u Španiji i po zanimanju je lekar, specijalista fizikalne medicine, a Šakira je svojevremeno ispričala da ju je svekrva navela da napravi najveću grešku - da se ošiša na paž.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna