Milica Tomašević poslednjih godina nizala je zapažene uloge, poput mlade Jovanke Broz u seriji "Jovanka Broz i tajne službe" i Ankice u filmu "Vera", a televizijska publika najviše ju je zavolela kao Nadu u "Igri sudbine", zbog čega su mnogi bili razočarani kad je u jednom trenutku napustila seriju.

Ipak, na oduševljenje gledalaca, Milica se vratila u pomenuti projekat i Nadu sada gledamo u novim epizodama.

"Dok me nije bilo u u seriji nije postojala osoba na ulici koja me je srela, a nije pitala kada ću da se vratim i budem deo projekta. Govorili su da žele dobru i staru Nadu, a ne dizajnerku koja nije baš čista u glavi (smeh). Ne moram da detaljišem zbog čega sam otišla i zbog čega sam se vratila. Tako je uvek u serijama. Uvek mora neko da ode, kako bi se nekom novom pružila šansa. Sudbina nas uvek na kraju izvede na pravi put. U oba slučaja, i kad sam odlazila i kad sam se vraćala, sve je ispalo najbolje za mene i onako kako je sudbina namestila. Nisam se deprimirala kada sam prvenstveno napustila 'Igru sudbine'", otvorila je dušu za "Blic" glumica, koja je detinjstvo provela na Kosovu, gde se i danas rado vraća.

Ona se raduje snimanju novih epizoda i dogodovštinama, ali i izazovima, koji čekaju njenu junakinju. Poznato je da se tim autora "Igre sudbine" promenio i da su scenarista Žarko Jokanović i nekoliko glavnih glumaca poput Milice Milše, Danice Ristovski i Mire Banjac napustili seriju, a Milica se prilagodila staroj-novoj ekipi.

"Sačekala sam da vidim šta će biti dalje. Nisam znala da li će se Nada vraćati, ali gore je nama svima nešto zapisano. Dogodilo se da se ponovo vraćam u staru-novu ekipu sa novim timom scenarista. U četvrtoj sezoni nas očekuje sve najbolje, jer imamo stare likove koji se vraćaju, ali i nove koji će sve da oplemene. Vraćamo se u srž koju je publika volela. Radujem se tome", rekla je ona za pomenuti medij.

Milica je priznala i da je u prošloj godini prolazila kroz težak period, zbog čega jedno vreme nije izlazila iz kuće.

"U prethodnoj godini sam imala ludački tempo. Samo sam u jednom trenutku stala i pomislila 'sada je dosta'. To je bio samo privid da sam srećna, a zapravo sam imala minus faze i razne momente kada sam se zatvarala u svoja četiri zida. Nisam imala volje za druženje sa ljudima", iskreno je priznala glumica.

Još fotografija Milice Tomašević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/mtomasevic222 Glumica Milica Tomašević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna