Među javnim ličnostima koje su prošle kroz nimalo prijatno iskustvo razvoda je i glumica Jelena Jovičić. Ona nije krila da joj je rastanak od drugog supruga Saše teško pao, iako odluku nije donela preko noći, već se nezadovoljstvo dugo taložilo.

"Javili su se nemiri i pitanja na koja nisam umela da pronađem odgovore. Kada se to dogodi, čovek treba sam sa sobom da porazgovara i da bude vrlo iskren, da kaže sebi da li želi da tako nastavi ili da nešto menja. Iskreno, isprva nisam bila svesna šta mi to ne prija, samo sam znala da to više nije to", ispričala je svojevremeno za magazin "Gloria" glumica i dodala:

"Sećam se, bio je Sveti Jovan, bila sam sama, i posle tog unutrašnjeg dijaloga zaključila sam da dalje treba da nastavim sama. Oboje smo osećali neko nezadovoljstvo, nijedno od nas se očigledno nije više osećalo dobro. Odluku nisam donela stihijski, sazrevala je godinama. Čak smo poslednje leto proveli zajedno na moru sa decom, da bih posle toga uvidela da je razvod najbolje rešenje."

Jeleni je najteže bilo da naslednicima, sinu Mateji i ćerki Anđeli, objasni da se ona i Saša razvode, a njima je to posebno teško palo.

"Najteže mi je bilo da deci objasnim da ne želim više da živim tako i da oni shvate da nas dvoje nismo dobar primer, jer su oni deca. Ne znaju oni šta mi osećamo. Mislim da je brak roditelja deci primer da i oni kasnije svoje zajednice grade delimično po ugledu na taj model. Nisam želela da imaju pogrešnu sliku o odnosu partnera. Deci je naš rastanak u početku teško pao, naravno, svako dete bi volelo da njegovi otac i majka ostanu zajedno. Sin iz prvog braka Mateja je već veliki i mogla sam da mu objasnim, dok je ćerka to teže podnela jer je reč o njenom tati", iskrena je bila Jelena, koja je težak period prebrodila uz pomoć psihoterapeuta.

"Odlučila sam da ubuduće dozvolim sebi da budem srećna i zadovoljna osoba. Da na sadašnjeg partnera ne prenosim loša osećanja koja sam stekla iz prethodnih iskustava i da ih ostavim iza sebe. Nikada nije kasno da čovek bude srećan", zaključila je tada glumica, koja je nedavno podigla prašinu kada je napustila popularnu seriju "Igra sudbine".

Još fotografija Jelene Jovičić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Jelena Jovicic, ATA / Antonio Ahel Jelena Jovičić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna