Serija "Igra sudbine" je pretrpela mnoge obrte, ali ne samo one na "malom ekranu", već i u realnom životu. Najveća promena se dogodila kad suŽarko Jokanović i Milica Milša napustili ovaj projekat.

Žarko je tada rekao da je došlo do nerazumevanja u pogledu osnovne orijentacije u scenariju i da više to nije mogla biti porodična serija kakvu je on želeo da piše. Više glumaca je napustilo "Igru sudbine" odmah posle njega, a sada i Žarkova kuma.

Podsetimo, za Žarkom i Milicom su iz ovog projekta otišle i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac.

Mira Banjac je tada kazala da se dostojanstveno povukla. "I, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka", rekla je Mira Banjac za "Kurir".

Mira Banjac
Youtube / Printscreen / TV SHOWS 

Neke glumice su se vratile i u obnovljenu seriju, poput Dragane Mićalović, Ive Štrljić i Milice Tomašević. Žarko je bio odlučan.

"Za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od 'Igre sudbine' napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva", kazao je Jokanović za magazin "Hello".

Sada je objavljeno da je seriju napustila i Jelena Jovičić. Ona je objasnila da joj je Žarko Jokanović kum i da je bilo logično da i ona izađe iz popularne serije.

jelena jovicic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam profesionalac. Došla sam tamo kao prijatelj. Pozvao me je Žarko Jokanović, koji je moj kum, dvostruki, i zato sam i izašla iz serije kad i on", objasnila je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna