Kad je princ Hari objavio svoju knjigu, naročitu pažnju su izazvali delovi posvećeni deci princa Vilijama i Kejt Midlton. Mlađi brat je sebe doživljavao kao "rezervu" pa je takav naslov i dao svom prvom "delu".

U memoarima kaže da se boji kako će i princeza Šarlot i mali princ Luj doživeti istu sudbinu.Samo jedan može biti kralj, a to je mesto predviđeno za princa Džordža.

Međutim, poznavaoci prilika na dvoru kažu da su Vilijam i Kejt preduzeli sve da detinjstvo njihovo troje dece bude potpuno različito od onog koje su imali Dajanina deca.

princeza sarlot 0445025000-min.jpg
Profimedia 

"Niko ne želi da i sledeća generacija propati onoliko koliko je Hari. A očigledno je da je patio", kaže Kejti Nikol, autorka više knjiga o dinastiji Vindzor.

"Jasno je to čim pogledate porodicu Kembridž i vidite kako deca idu u običnu školu, idu na obična letovanja i prosto uživaju u detinjstvu onako kako Vilijam i Hari nisu mogli", kaže Nikol.

princeza sarlot 0687805797-min.jpg
Profimedia 

Prema njenim rečima, Kejt i njen suprug su doneli odluku da deca od malena shvate da imaju ulogu u kraljevskoj porodici, ali i da imaju pravo na mnogo toga kao sva obična deca.

Poslednju reč o sudbini male Šarlot reći će kralj Čarls, a insajderi tvrde da će on za nju ima spremnu fantastičnu titulu koja će joj osigurati dobru budućnost. Reč je položaju kraljevske princeze. Ovu titulu sada ima princeza Ana, njegova rođena sestra.

Ona je jedina ćerka kraljice Elizabete i dobila je tu čast 1987. godine. Ana će biti kraljevska princeza doživotno, tako da Šarlot može da nasledi titulu tek posle Anine smrti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna