Iza Jelene Karleuše su turbuletne godine. Osim što se dosta pisalo o njenim bračnim problemima sa, još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, imala je promene i na poslovnom planu. Nakon šest uspešnih godina napustila je žiri "Zvezda Granda" a nedavno je i komentarisala i nekadašnje kolege, što je izazvali burne rekacije. I sve bi to Jelena lakše podnela da je uz nju njen najveći životni oslonac - majka Divna. Pevačica često ističe koliko joj je odlazak majke teško pao, a nakon njene smrti Jelena se na neko vreme povukla iz javnog života.

"Nju ništa nije odnelo i nikada neće. Ona je tu, sa svakim mojim udahom, svakim otkucajem srca i u svakoj misli. Moja majka živi kroz mene. Negde pred kraj sam joj to i rekla. Želela sam da joj to bude kristalno jasno. Nas dve smo toliko bile povezane na svim nivoima da to ne može da nestane. Takva ljubav nikada ne nestaje. O majci ne pričam u prošlom vremenu, niti to čine ljudi u mom okruženju", ispričala je svojevremeno za Hello! Jelena za koju je danas posebno težak dan. Danas bi Divna napunila 65 godina, a pevačica je objavila Divninu fotografiju, a ispod nje kratko je napisala: "Srećan rođendan mama". Jelena često prebira po bolnim uspomenama i u svemu nalazi neko sećanje na majku.

Jelena Karleuša objavila fotografiju sa majkom
Instagram/Jelena Karleusa 

"Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda…

Moja majka je umrla 3. marta (3.3.) a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… i kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33.  Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško", napisala je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna