O Šakiri i Pikeu ne prestaje da se piše danima. Fudbaler je pevačicu varao duže od godinu dana sa 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom, a čak ju je dovodio u njihov porodični dom dok je Šakira bila na putovanju. Da je kolumbijska zvezda već duže vreme sumnjala u vernost supruga dokazuje i činjenica da je angažovala privatne detektive da ga prate.

Oni su i potvrdili ono od čega je pevačica strahovala, ali i pre dokaza znala je da stvari ne štimaju kako treba. Naime, kada se vratila sa putovanja shvatila da je tegla džema koji je u kući jela samo ona - prazna. To je bio dovoljan povod da posumnja da je neko dolazio u kuću dok je nije bilo i da se poslužio njenom omiljenom poslasticom. Španski portali su preneli da su detektivi prodali informacije medijima o Pikeovom neverstvu, ali i da je Šakira platila ogromnu svotu novca kako neke fotografije ne bi izašle u javnost.

Šakira je potpuno slomljena zbog onoga što joj je suprug priredio, ali čim se malo opravila rešila je da mu se osveti pesmom koja je za kratko vreme postala ogroman hit.

Ovo je samo delić Šakirine 'Bzrp Music Sessions, Vol. 53' pesme.

Od ljubavi do mržnje je samo jedan korak
Ne vraćaj se tim putem, slušaj me
Nema ljutnje, dragi, želim ti sve najbolje sa mojom navodnom zamenom
Toliko si čudan da te više i ne poznajem
Ja vredim koliko dve devojke od 22 godine
Menjao si "ferari" za "tvingo"
Menjao si "rolex" za "kasio"
Ideš brzo, uspor malo
Mnogo ideš u teretanu
Ali vežbaj malo i mozak.
Slike su gde god da pođem
Osećam se kao talac ovde, ali u redu je
Sutra ću te pustiti da odeš i, ako želiš,
Povedi i nju, povedi i nju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna