Princeza Šarlot Kaziragi od Monaka očekuje treće dete. Ona sa suprugom, francuskim filmskim producentom Dimitrijem Rasamom, ima sina Baltazara (4), a tokom braka sa kanadskim komičarem marokanskog porekla Gadom Elmalom, koji je svetsku slavu stekao u Francuskoj, dobila je sina Rafaela koji sada ima devet godina.

Uprkos činjenica da će uskoro postati mama treći put unuka Grejs Keli izgleda besprekorno. Kako joj to polazi za rukom i od čega se sastoji njena ishrana otkrila je za britanske medije.

"Mislim da ne postoji dobra ili loša hrana, tajna je da je jedete onda kada vam je potrebno. Nisam neporočna, ali kupujem isključivo organsku hranu. Konzumiram jako malo mesa. Kada je u pitanju hrana, trudim se da budem razumna“, dodala je ona. Princeza Šarlot za dobru liniju može da zahvali i redovnom jahanju koje je njena velika strast.

"Jašem od svoje treće godine. U početku sam jahala ponije, a onda sam počela ozbiljne da se bavim ovim sportom. Sada imam nekoliko konja, jer oni moraju da odmore", rekla je ona za "Vog".

"Jašem dva do tri konja dnevno, i jašem skoro svaki dan kada ne radim ili putujem. Koristiš noge, ruke i leđa. To je veoma kompletan sport. Ali ne doživljavam to kao vežbu. Radim to jer volim, a plus je što mi pomaže da ostanem u formi“, dodala je ona.

Ishrana unuke Grejs Keli
Profimedia 

Što se tiče lepote i stila tokom trudnoće, Šarlot je otkrila da nosi neke komade od svoje bake Grejs Keli koje ima u svojoj garderobi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna